Пес Патрон назбирав півтора мільйони гривень допомоги

Виділені кошти були передані до притулків

Благодійна поштова марка "Пес Патрон" продовжує збирати кошти на допомогу тваринам. У 2023 році вона зібрала понад 1,5 мільйона гривень з продажу марок. Ці кошти були передані притулкам, центрам захисту, реабілітації та утримання тварин у Києві та області.

Про це повідомляє "Укрпошта".

Виділені кошти були передані до притулків для тварин, зокрема, до організацій "Best Friends" у селищі Макарів, "Gostomel Shelter" у селищі Гостомель на Київщині, а також до притулку "Дворняшкам Дім" у місті Києві.

Допомогти притулкам можна в різний спосіб — взяти собі улюбленця або ж стати опікуном, приїхати в притулок, щоб погуляти з собачками чи допомогти в прибиранні. Волонтери радіють всій можливій підтримці, — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі "Укрпошти" також нагадують, що на поштовому маркеті є багато благодійних зборів саме з продажу поштових марок — на підтримку ЗСУ й ДСНС, дитячих будинків і зоопритулків, відновлення культурних об’єктів та облаштування шкільних укриттів. Всі вони мають позначку "благодійність".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що за 2023 рік у Києві вдалося допомогти 173 диким тваринам, які опинилися у складних ситуаціях.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися