Погода у Києві та Київській області різко зміниться

Який прогноз дали синоптики на перші дні 2024 року

У Києві та Київській області у перші дні нового 2024 року кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

У Києві та Київській області у перший день нового року, 1 січня, синоптики прогнозують сильний вітер, хмарну погоду з проясненнями та дощем. Пориви південного вітру будуть зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. У Києві температура повітря вночі близько нуля, вдень коливатиметься від чотирьох до шести градусів тепла. У Київській області вночі — від трьох градусів тепла до двох градусів морозу, вдень — від двох до семи градусів вище нуля. В регіоні вночі у понеділок, 1 січня, без опадів, вдень — дощ.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, на початку 2024 року в Україні істотно похолоднішає.

"З 2-3-го січня до нас заходить відчутне похолодання! Це найбільше торкнеться північних областей, а також східної частини та Полтавщини, де нічна температура повітря впродовж 3-6 січня може знижуватися до 10-15 градусів морозу! Після ледь не +10 градусів — це серйозність намірів зими, яка нарешті вирішила хоч якось проявити солідність та стати руки в боки", — заявила Діденко.

Метеоролог прогнозує у Києві найближчої новорічної ночі 0-2 градуси морозу, завтра вдень +3+5 градусів.

"Вдень 1-го січня у столиці передбачається дощ. Надалі, з 2-го січня, почне в Києві холоднішати. Хто скучив за зимовою погодою, захоче вигуляти немодну відсталу натуральну шубу чи пожбурляти сніжки та й взагалі згадати, як виглядає зима, розраховуйте і на морозець, і на сніг 4-5 січня. Окрім романтичної складової, особлива увага водіям! Відновиться ожеледиця!" — зазначила Діденко.

Нагадаємо, у Києві стартував унікальний фестиваль світового масштабу, що має оригінальний дизайн-контент та сюжетну історію про паралельний світ, провідником в який є магічна лампа. Фестиваль ліхтарів відкрився на Співочому полі у Києві. Подробиці та ціна квитків — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

Читайте також, що у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

1 січня 2024, 09:30

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Новий рік по-українськи – коли не тільки вітаємо, а й діємо, - Зеленський привітав українців із новим 2024 роком.............==========ELENA VLADIMIR ZELENSKIE===SAMUE LUCHSHUE LIDERU ZA VSE SUSHESTVOVANIE SOVREMENNOI UKRAINU..........==========PETR POROSHENKO===VRAG I PREDATEL'' POST=REVOLIUTSUONNOI UKRAINU.........============VIKTOR IANUKOVICH===VRAG I PREDATEL'' DO REVOLIUTSUONNOI UKRAINU PRINADLESHAVSHEI DIKOI MOSKOVII...........=============VIKTOR IUSHENKO===DEMOGAGICHESKII BALABOL SBEREGSHUI RAZVIVAIUSHUIUSIA OLIGARXIIU I V ITOGE OTDAVSHUI VLAST'' DIKOMOSKOVSKIM EXS=REGIONAL''NUM PRESTUPNUM PREDSTAVITELIAM...........=============LEONID KUCHMA===OTETS UKRO=OLIGARXII PODAVLIAVSHUI GUMANNUE ANTIDESTRUKTIVNUE SVOBODU POSREDSTVOM OTREZANIIA GOLOV NEUGODNUM SHURNALISTAM I DAVSHUI START RAZVITIIU REGRESSIVNOI KOLONIAL''NOI UKRAINU..........============LEONID KRAVCHUK===SRAVNITEL''NO BEZOBIDNUI LIDER NE OSOZNAVAVSHUI KUDA USTREMLIAETSIA UKRAINA NUSHDAVSHAIASIA V TO VREMIA V SIL''NOM DEMOKRATICHESKOM PREZIDENTE KOTOROGO NE BULO V REAL''NOSTI..........============ELENA VLADIMIR ZELENSKIE===PROGRESSIVNUE DEMOKRATICHNUE BRIUSSEL''SKIE NADESHDU UKRAINSKOGO NARODA............============VLADIMIR ZELENSKII===PREZIDENT UKRAINU 2024=2029 I V VOENNOE VREMIA............=============S NOVUM GODOM UKRAINA 2024........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися