На Київщині п'яний підліток влаштував жахливу аварію

Неповнолітню знайшли за сто метрів від місця ДТП

У ніч проти 1 січня на Київщині п’яний підліток на Peugeot попав у жахливу аварію та, імовірно, збив на смерть неповнолітню дівчину. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Київської області.

Зазначається, що на дорозі між селами Сеньківка та Горобіївка 17-річний хлопець не впорався з кермуванням та з’їхав у кювет. У результаті ДТП постраждала 14-річна пасажирка, яку він взявся завезти додому. Дівчина отримала травми і доправлена до лікарні.

У цей час також до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Горобіївка пішла з дому та не повернулась 16-річна дівчина. Згодом її тіло знайшли за сотню метрів від місця аварії з характерними для ДТП тілесними ушкодженнями.

У поліції поки що не з’ясували, яким чином  тіло загиблої дитини опинилося поодаль від місця автопригоди. Неповнолітнього водія наразі затримали за кермування у нетверезому стані та за порушення правил безпеки дорожнього руху. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві на Оболоні сталося ДТП з постраждалими. У Києві ввечері, 1 січня зіштовхнулися два автомобілі на одній з вулиць житлового масиву Оболонь.  У момент зіткнення машини зачепили пішохода.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися