У Києві закриють вхід на станцію метро "Осокорки": подробиці

Столична влада тимчасово закриває один з входів на станцію метрополітену "Осокорки" на однойменному житловий масив в Дарницькому районі. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що один відомо вестибюлів станції столичного метрополітену "Осокорки" не працюватиме з 5 по 9 червня через встановлення нових турнікетів. Вестибюль №2 в напрямку станції метро "Позняки" буде закритий на вхід і вихід з 00:52 5.06. до 5:36 09.06.

Нові турнікети вже встановлені та працюють на станції метрополітену "Площа Льва Толстого", "Сирець", "Харківська", "Позняки", "Видубичі", "Героїв Дніпра", "Контрактова площа", "Почайна" та "Оболонь".

Такий вид турнікетів приймає всі електронні способи оплати проїзду, серед яких QR-квиток, транспортна картка, карта киянина і безконтактна банківська карта.

Нагадаємо, що в столиці триває роботи з будівництва нових станцій метро на житловому масиві Виноградар. В "Київметробуді" розповіли про те, як проходить будівництво тунелю від станції метро "Мостицька" до станції "Сирець", скільки метрів вже пройдено по щиту "Галина", і коли чекати початку будівництва другого тунелю.

Зведення другого тунелю було розпочато у вересні минулого року і займе приблизно дев'ять місяців, якщо щит запустять в роботу в вересні, то відкриття станції метро "Мостицька" варто очікувати не раніше літа 2022 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в проїзд в Києві можна зробити безкоштовним.

Читайте також про будівництво університету президента на ВДНГ в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Почайна

4 червня 2021, 11:47

"Почайная"??!!! Река Почайна им.п. (есть кто, что?) Почайна, род.п. (нет кого? чего?) Почайны, дат.п. (дать кому? чему?) Почайне, вин.п. (вижу кого? что?) Почайну, твор. п. (доволен кем? чем?) Почайной, предл.п. (думать о ком? о чём?) о Почайне Источник: https://kyiv.comments.ua/news/politics/domestic-policy/2248-ekspert-kongress-regionalnyh-vlastey-budet-pompeznym-sobraniem-radi-krasivogo-videoryada.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися