Зима у Києві засипала дороги та вулиці снігом (ФОТО)

Як виглядає засніжена столиця

У Києві комунальні служби продовжують очищати вулиці та дороги від снігу. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, на вулично-дорожній мережі у столиці зараз працюють 314 одиниць техніки і 522 працівники у складі 69 бригад КК "Київавтодор". Також триває обробка протиожеледними реагентами. Особливу увагу дорожники приділяють тротуарам, пішохідним доріжкам і зупинкам громадського транспорту.

У Києві розчищають парки, сквери та бульвари. Доріжки у зелених зонах посипають протиожеледною сумішшю. Над цим працюють 695 працівників і 53 одиниці техніки комунальних підприємств, що входять до складу КО "Київзеленбуд". До розчищення снігу залучені й працівники керуючих компаній.

В мерії Києва зазначили, що згідно з прогнозом синоптиків, 4 січня у столиці буде невеликий мокрий сніг із переходом у дощ. Пішоходів закликали бути максимально обачними, а водіїв – за можливості не виїжджати в місто власними автомобілями і не паркуватися обабіч доріг, щоб не заважати прибиранню снігу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва триває будівництво парку на Йорданському озері. Відео зони відпочинку оприлюднила громадська активістка Аннабелла Морина. Підрядник працював у парку до 30 грудня 2023 року та встиг завершити низку робіт з благоустрою зони відпочинку. Дивіться відео, які роботи з благоустрою в парку на Йорданському озері вже виконали.

Читайте також, що у Києві ракети знищили десятки дерев та утворили величезну вирву у лісі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися