У фанклубі кільцевої електрички потролили "Київпастранс" (ФОТО)

Що стало приводом для глузування

У фанклубі Київської кільцевої електрички поглузували з роботи комунального підприємства "Київпастранс" взимку. Як передають "Коментарі", саркастичний колаж оприлюднено в Telegram-каналі фанклубу Kyiv City Express.

"Укрзалізниця тролить Київпастранс не просто так. Наприклад, сьогодні на магістральному автобусному маршруті 72 їздить 3 (!) машини з піковим інтервалом 25-30 (!!!) хвилин. І все через відсутність водіїв", — йдеться у дописі до оприлюдненого фанклубом Kyiv City Express фото в Telegram-каналі "Пасажири Києва".


Нагадаємо, у Києві витратять мільйони гривень на закупівлю скляних зупинок громадського транспорту. Замовником десятків павільйонів очікування є комунальне підприємство "Київпастранс". В аукціонних торгах брала участь лише одна компанія — ТОВ "МонтажБуд77". До кінця грудня цього року переможець тендеру має поставити три десятки конструкцій, які повинні мати металевий каркас і дерев’яну лаву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Господарський суд Києва відкрив провадження за позовом Національного агентства з питань запобігання корупції про визнання недійсними договорів щодо оренди землі під штрафмайданчики поліцією. В діях посадовців столичної поліції виявили ознаки злочину, а саме — розтрату чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинену в особливо великих розмірах. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, чому кияни обурені та вимагають звільнити керівництво КП "Київтранспарксервіс".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися