У Києві витратять мільйони на десятки скляних зупинок

Що відомо про завершений тендер

У Києві витратять мільйони гривень на закупівлю скляних зупинок громадського транспорту. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

Замовником десятків павільйонів очікування громадського транспорту є комунальне підприємство "Київпастранс". В аукціонних торгах брала участь лише одна компанія — ТОВ "МонтажБуд77". До кінця грудня цього року переможець тендеру має поставити три десятки конструкцій, які повинні мати металевий каркас і дерев’яну лаву.

"30 нових скляних зупинок, які не дуже захищають від дощу і сонця - чудове рішення під час війни. Тендеру на бетонні укриття, звісно, немає. КМДА продовжує жити своє найкраще життя", — прокоментувала закупівлю депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Господарський суд Києва відкрив провадження за позовом Національного агентства з питань запобігання корупції про визнання недійсними договорів щодо оренди землі під штрафмайданчики поліцією. В діях посадовців столичної поліції виявили ознаки злочину, а саме — розтрату чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинену в особливо великих розмірах. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві судитимуть ексзаступника міністра оборони, який під час закупівлі продуктів для Збройних сил України завдав державі збитків державі на майже 12 мільйонів гривень. Його подільник — екскерівник департаменту Державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України вже отримав вирок суду.

Читайте також, що на реставрацію історичного будинку у Києві витратять десятки мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися