Погода у Києві та Київській області радикально зміниться

Який прогноз зробили синоптики

У Києві та Київській області прогнозують небезпечні метеорологічні явища та різкі коливання температури повітря. Про це попередили в Українському гідрометцентрі, передають "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, у середу, 10 січня, на дорогах Києва та Київської області ожеледиця. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Водіїв та пішоходів закликали бути уважними й обережними під час пересування в негоду.

У Києві та Київській області синоптики прогнозують у середу, 10 січня, сильний вітер, хмарну погоду з проясненнями та снігом. Пориви західного вітру будуть зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. У столиці температура повітря вночі 8-10 градусів морозу, вдень — 2-4 градусів нижче нуля. У Київській області вночі — 6-11 градусів нижче нуля, вдень — 1-6 градусів морозу.

"У Києві 10 січня без істотних опадів, вночі -5-7, вдень 0-2 градуси морозу. 11-го січня побільшає опадів — сніг, мокрий сніг, досить тепло, вдень від 3 морозу до 2 тепла. А з 12-го січня похолоднішає знову, проте не аж надто потужно, так, нормально для сезону. А 15-го січня температура повітря підвищиться", — зробила прогноз синоптик Наталка Діденко.

Минулого тижня Рада оборони Києва у зв’язку з різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва сталася аварія на теплотрасі. Було ускладнено рух транспорту в напрямку Столичного шосе через те, що на вулиці Академіка Заболотного провалився асфальт.

Окрім цього, у Києві працівники комунальних підприємств "Київводоканал" та "Київавтодор" ліквідовували аварію на водопроводі. На Борщагівці сталася аварія на мережах холодного водопостачання. Холодною водою затопило проїжджу частину на бульварі Жуля Верна.

Дивіться також відео, як у Києві на Троєщині вщент згорів тролейбус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися