Пункт обігріву для безхатьків відкрили біля залізничного вокзалу у Києві

Як допомагають людям під час сильних морозів

У Києві поблизу Центрального залізничного вокзалу розгорнули пункт обігріву для безхатьків. Про це повідомили в компанії "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

За даними перевізника, пункт обігріву працюватиме впродовж холодних зимових місяців. Проєкт реалізовано силами філії "Відомча воєнізована охорона" у співпраці з Київською міською державною адміністрацією, Солом’янською районною державною адміністрацією та за підтримки БО БФ "Об’єднані для України".

"Намет — пункт обігріву — забезпечено генератором та обігрівачами. Безхатьки отримуватимуть тут гарячу їжу та напої. Також за потреби в пункті обігріву можна отримати первинну медичну й інформаційно-консультативну допомогу", — розповіли в "Укрзалізниці".

В компанії додали, що для запобігання прикрим непорозумінням за порядком стежитиме відомча охорона "Укрзалізниці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві забезпечили роботу біля приміського залізничного вокзалу "Дарниця" намету для обігріву. Намет забезпечений засобами обігріву, запасами харчів, аптечками, засобами індивідуального захисту та дезінфекції. Ця локація обладнана біотуалетами та місцем для збору і вивезення сміття. Тут можна навіть переночувати. Дивіться відео за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися