У Києві через ремонт частково перекрили дорогу: подробиці

Столичні комунальники попередили водіїв про обмеження

У Києві через проведення ремонтних робіт на бульварі Академіка Вернадського частково перекрили проїжджу частину. Про це повідомили у "Київводоканалі", передають "Коментарі".

За даними підприємства, сьогодні, 10 січня, працівники ПрАТ "АК "Київводоканал" розпочали ремонтні роботи на водопровідній магістралі діаметром 500 мм, де сталось експлуатаційне пошкодження.

Водопостачання споживачам не відключатимуть. Однак при виконанні робіт буде частково перекрита проїжджа частина бульвару Академіка Вернадського від вулиці Депутатська до проспекту Берестейського у сторону виїзду з Берестейського проспекту.

Нагадаємо, у Київській області закрили на ремонт міст через канал у Вишгороді. На час проведення ремонтних робіт основного мосту працюватиме понтонна переправа, що забезпечуватиме транспортне сполучення для мешканців лівобережної частини Вишгородського району та сусідніх областей. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ввели в експлуатацію ще два мости, пошкоджені під час бойових дій. Відкрили мости на автомобільних дорогах Перемога – Баришівка та Корніївка – Недра – Згурівка – Березань. Також завершують ремонт мосту на трасі, що з'єднує Ворзель з Забуччям через Михайлівку-Рубежівку. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися