На приміському залізничному вокзалі Києва черги до пункту обігріву (ВІДЕО)

Як працює локація та як допомагають нужденним

У Києві до пункту обігріву, розташованому на приміському залізничному вокзалі "Дарниця", вишукуються черги. Про роботу локації розповів голова Дарницької районної державної адміністрації Микола Калашник, передають "Коментарі".

За його словами, за неповні чотири дні цей пункт відвідали понад три сотні людей. За медичною допомогою звернулось семеро осіб, одну людину госпіталізовано, надано допомогу з відновлення паспортних документів двом особам. Крім того, двох людей вдалося забрати з вулиці й розмістити у притулку.

"Багато самотніх пенсіонерів, які проживають поруч, також приходять поспілкуватися і на гарячі обіди. Разом справимося і з холодом, і з агресором", — заявив Калашник.

Голова Дарницької районної державної адміністрації оприлюднив відео роботи пункту обігріву на приміському вокзалі "Дарниця".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві забезпечили роботу біля приміського залізничного вокзалу "Дарниця" намету для обігріву. Намет забезпечений засобами обігріву, запасами харчів, аптечками, засобами індивідуального захисту та дезінфекції. Ця локація обладнана біотуалетами та місцем для збору і вивезення сміття. Тут можна навіть переночувати. Дивіться відео за посиланням.

Читайте також, що у Києві біля Центрального залізничного вокзалу відкрили пункт обігріву для безхатьків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися