Готуйтеся до пробок: у Києві перекриють розв'язку на "Видубичах" (Карта)

У Києві на кілька днів тимчасово обмежать рух транспорту на розв'язці біля станції метрополітену "Видубичі" через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на транспортній розв'язці біля "Видубичів" частково обмежать рух. Перекриття діятиме з 22:00 11 червня до 6 ранку 14 червня. Дорожники будуть виконувати ремонтні роботи асфальтобетонного покриття на підйомі зі Столичного шосе на естакаду.

Частина робіт була виконана на минулих вихідних, а на цих вони будуть продовжені. Роботи проводять у вихідні дні, щоб менше впливати на трафік в місті. Під час робіт рух на підйомі буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі незручності.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери тимчасово обмежили рух на розвороті біля залізничної станції "Зеніт". Дорожники повідомили, що до 20 липня на ділянці буде тимчасово перекритий проїзд. На проспекті Степана Бандери почали масштабний ремонт розвороту біля залізничної станції "Зеніт" від вулиці Олени Теліги.

Під час ремонту рух через розворот буде закрито. Об'їхати ремонтується ділянка можна через вулицю Олени Теліги - вулицю Терьохіна - вулицю Новокостянтинівську - розворот під шляхопроводом - вулицю Новокостянтинівську і вулицю Скляренка.

Також розворот можна виконати на Оболонському проспекті біля станції метрополітену "Почайна". Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися