Кличко заявив, що в Києві почали будувати метро на Троєщину (Фото)

Міський голова столиці Віталій Кличко заявив, що влада почала роботи з будівництва нової лінії метрополітену на Троєщину поряд з роботами по добудові Подільсько-Воскресенського моста. Про це повідомили в прес-службі Київської міської ради.

За його словами, на сьогодні триває будівництво тунелів метрополітену і насипу під конструкції підземки, а також дорожнє покриття на території Русанівських садів.

Під час виконання будівельних робіт фахівці використовують сучасні технології та матеріали, які зарекомендували себе на подібних об'єктах в багатьох країнах світу.

Кличко підкреслив, що міська влада робить все, щоб в кінці 2021 року було відкрито автосполучення через Подільсько-Воскресенський міст, а наступним етапом буде повноцінне будівництво нової лінії метро на Троєщину, роботи зі зведення якої вже почалися.

Нагадаємо, що метро на Троєщину неможливо побудувати без відкриття Подільсько-Воскресенського моста, який недобудований досі. Він сказав, що метро закладено в "тілі" моста, а сьогодні тривають проектні роботи. Кличко підкреслив, що не розповідатиме казок і сказав, що метро на Троєщину можна побудувати за 4-5 років.

Він зазначив, що міст не встигли закінчити до кінця 2021 року через пандемії, коли не змогли приїхати іноземні фахівці. Через тиждень повинні відкрити з'їзди на правому березі на вулиці Верхній Вал і Нижній Вал на Подолі. Нагадаємо, що Подільсько-Воскресенський міст будують з 1994 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві депутата від Тимошенко звинуватили в нападі на жінку.

Читайте також про загибель 12-річного хлопчика у свій день народження під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися