Кличко пішов у відпустку

Обов'язки міського голови виконуватиме заступник Кличка

Київський міський голова Віталій Кличко вирішив піти у відпустку, яка триватиме до 13 січня. Про це йдеться у розпорядженнях, опублікованих на сайті КМДА від 28 грудня.

Відповідно до першого, Кличко перебуватиме у відпустці 2-3 січня без збереження зарплати. Другим документом передбачена відпустка з 8 по 11 січня. У цей час його обов'язки покладено на Петра Пантелеєва через відпустку першого заступника Кличка Миколи Паворозника. В обох випадках Кличко погодив свою відпустку з президентом та профільним міністром. Таким чином, враховуючи офіційні вихідні через свята, Кличко має вийти на роботу у понеділок, 13 січня.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві відкрили Шулявський шляхопровід. У суботу, 28 грудня, мер Києва Віталій Кличко відкрив проїзд Шулявським шляхопроводом. Прям трансляція цього відбувалася на сторінці Facebook Віталія Кличка. 

Також учора, 27 грудня у Києві відбулись випробування Шулявського шляхопроводу на міцність. Естакаду перевіряли на надійність за допомогою восьми надважких 30-тонних вантажівок.


Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися