У Києві Volkswagen влетів в Suzuki – п'яний водій приліг відпочити на місці аварії

Патрульні виявили на місці чоловіка з явними ознаками алкогольного сп'яніння - він явно не розумів, що сталося

На вулиці Тургенєвській у Києві п'яний чоловік за кермом Volkswagen врізався в припаркований Suzuki. Від удару Volkswagen перевернувся, а його водій вибрався з авто і ліг відпочивати на землю. Про це повідомляє патрульна поліція Києва в Facebook.

Аварія сталася у середу, 1 січня. Про обставини інциденту правоохоронцям розповів очевидець. Патрульні, які прибули на місце, виявили чоловіка з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння. Він явно не розумів, що трапилося, і як він взагалі опинився в цьому місці. Пройти огляд на стан сп'яніння громадянин відмовився. За попередньою інформацією, 57-річний водій не впорався з керуванням та влетів у припаркований автомобіль. Лише дивом в аварії ніхто не постраждав.

На водія Volkswagen склали протокол за частиною 1 статті 130, а саме керування в стані сп'яніння.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині п'яний підліток влаштував жахливу аварію. Зазначається, що на дорозі між селами Сеньківка та Горобіївка 17-річний хлопець не впорався з кермуванням та з’їхав у кювет. У результаті ДТП постраждала 14-річна пасажирка, яку він взявся завезти додому. Дівчина отримала травми і доправлена до лікарні.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися