У Києві на Подолі масово вирубають дерева: що планується зробити

У Подільському районі української столиці збираються зробити масштабне видалення дерев

У Подільському районі української столиці збираються зробити масштабне видалення дерев — йдеться про аварійні дерева. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства щодо утримання зелених насаджень району.

За словами комунальників, у даляти сухі дерева, небезпечні для городян, почнуть з 9 лютого. Очищення проведуть у Куренівському парку та вулиці Олени Теліги та Сирецькій.

Як зазначається, роботи проводитимуться за відповідних погодних умов.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі української столиці з'явилися неймовірні дерева — йдеться про живоплот уздовж двох вулиць. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства управління зелених насаджень Дарницького району.

За словами чиновників, жива огорожа має пилопоглинаючі властивості і сприяє поліпшенню екологічного середовища. Висаджено три сорти дерну білого — листопадні, з декоративним листям восени та яскравими пагонами взимку.

Кущі використовуються також як фонова рослина і захисний "екран" від шуму автомобільних магістралей. З настанням теплих погодних умов вони стануть новою зеленою окрасою Дарницького району. Як зазначили озеленення, посадки відбуваються на численні звернення громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися