У Києві облили фарбою відомий кінотеатр: причина у ЛГБТ (Фото)

У Подільському районі української столиці облили фарбою відомий кінотеатр "Жовтень"

У Подільському районі української столиці облили фарбою відомий кінотеатр "Жовтень" – причиною став показ фільму "Уроки толерантності", присвяченого ЛГБТ. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою закладу.

За словами кіношників, на стіні кінотеатру і сітілайтах вони написали гомофобні вислови.

Незважаючи на все, у театрі закликають дивитись комедійно-сатиричну стрічку "Уроки толерантності", а також "читати книги, знайомитися з науковими дослідженнями, щоб не було ще соромно за людську печерність".

Кияни просять захистити твори Бенксі від вандалів Кияни просять захистити твори Бенксі на території Києва та області від вандалів та охочих присвоїти. Відповідна петиція з'явилась на сайті Київради.

"Внести графіті відомого художника Бенксі, розміщені на території Києва та Київської області, до списку об'єктів культурної спадщини України, щоб захистити від охочих присвоїти та можливих вандалів", - йдеться у тексті петиції.

Нещодавно Бенксі підтвердив своє авторство графіті у Бородянці, опублікувавши в Інстаграм фото роботи, на якій зображено гімнастку.

На руїнах у Бородянці з'явилося графіті, подібне до роботи Бенксі. На руїнах у Бородянці на Київщині помітили графіті, схоже на роботу відомого стріт-арт художника Бенксі. Про це повідомив фотограф Ед Рам.

На руїнах зображений маленький хлопчик, що нокаутує дорослого чоловіка. Вони одягнені в костюми для дзюдо. Пояснюючи значення графіті, Ед Рам написав, що власника чорного поясу президента Росії путін було відсторонено з посади почесного президента Міжнародної федерації дзюдо.

Читайте также