Ремонт пошкодженого обстрілами житла триває на Київщині (ФОТО)

Які роботи виконують у Бучанському районі регіону

У Гостомелі тривають роботи з відбудови багатоповерхових житлових будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, у Гостомелі відновлюють дві багатоповерхівки за адресами Проскурівська, 11 та Проскурівська, 4. Капітальний ремонт будинку за першою адресою знаходиться на фінальному етапі. У багатоповерхівці завершили зовнішні роботи з утеплення та оздоблення фасадів, замінили двері, вікна та завершують облаштування квартир та ремонт укриття.

У багатоквартирному будинку за другою адресою — по вулиці Проскурівська, 4 — будівельні роботи ще тривають. На цьому об’єкті завершують облаштування фасаду та покрівлі та ремонтують пошкоджені квартири.

Житлові будинки у Гостомелі відновлюють коштом United24. У Київській обласній військовій адміністрації оприлюднили фото робіт з відновлення пошкодженого внаслідок бойових дій житла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київ пошкоджені десятки будинків у передмісті столиці. Про наслідки обстрілів розповіли в Бучанській міській раді та в поліції. В мерії Бучі повідомили, що від вибуху збитої ракети у лісі виникла величезна вирва.

Читайте також, де у Київській області масові відмови у компенсаціях за зруйноване житло.

Джерело: https://t.me/kyivoda/14528


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися