У Києві та області навчили дітей розбиратися зі зброєю (ФОТО, ВІДЕО)

Малеча вчилася в цікавій ігровій формі

У Києві та Київській області провели навчання для дітей щодо поводження зі зброєю та навчили гасити пожежі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці та в регіоні.

У Києві рятувальники провели тренінги з питань безпеки для дітей в цікавій ігровій формі в одному з торговельних центрів. Маленькі слухачі весело провели час та запам'ятали важливі правила. Діткам роздали навчальні буклети з коміксами від ЮНІСЕФ Україна (UNICEF Ukraine).

У Білоцерківському районі Київської області рятувальники влаштували у дитячому садочку квест. Працівники ДСНС провели навчання та підготовку малечі у Сквирському закладу дошкільної освіти №6 "Ромашка". Дітей вчили безпеці життєдіяльності та пожежній безпеці.

"Захід розпочали із умовної евакуації із задимленого приміщення будинку, після чого за допомогою штучного вогнегасника дітлахи мали змогу погасити умовне загоряння, що неабияк захопило їх", — йдеться в повідомленні ДСНС України у Київській області.

Діти відчули себе справжніми рятувальниками — пройшли смугу перешкод до місця виклику, загасили пожежу в палаючому будиночку та врятували потерпілого. В ДСНС України у Київській області оприлюднили відео з місця події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почав працювати Донецький регіональний центр спортивної медицини. До початку повномасштабної війни в Україні медичний заклад був розташований у Бахмуті, а зараз — релокований до Любешева на Волині та до Києва. Які послуги можна отримати безоплатно — читайте за посиланням.

Джерело: https://dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися