Київський зоопарк отримав нових рідкісних тварин (ВІДЕО)

Диких кішок до столиці привезли з зони бойових дій волонтери

До Києва привезли врятованих у Донецькій області диких тварин. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру порятунку диких тварин (HAU — Center wild animals rescue).

Зоозахисники врятували сервалів з Курахово. Це хижі тварини сімейства котячих. Волонтери привезли питомців до столичного зоопарку.

"Ми забрали тварин та перевезли до столиці та тепер вони живуть у Київському зоопарку. На жаль, сервали були в доволі поганому стані через неправильне утримання. Адже диким тваринам не місце в домашніх умовах!" — йдеться у коментарі до оприлюдненого Центром порятунку диких тварин відео.

Усіх небайдужих до долі диких тварин закликали телефонувати для отримання швидкої допомоги за номером 303. Це контакт Центру порятунку диких тварин. В організації оприлюднили відео порятунку сервалів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наприкінці 2023 року зоозахисники привезли з зони бойових дій до Київського зоопарку сервалів. Тварин волонтери забрали з Курахового, що біля Мар’янки на Донеччині. Завдяки героїчним зусиллям волонтерів диких кішок врятували. Подивитись фото рідкісних тварин можна за посиланням.

Нагадаємо, під Києвом рятують лисицю, яку скалічили браконьєри. Дика тварина потрапила в пастку-петлю та втратила лапку.

Читайте також, як святкує День народження найбільший питомець Київського зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися