На Київщині нададуть важливу допомогу: як її можна отримати

В Обухові на території Київської області нададуть безкоштовну допомогу для внутрішньо переміщених осіб

В Обухові на території Київської області нададуть безкоштовну допомогу для внутрішньо переміщених осіб – її можна буде отримати 22 лютого. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого організаторами заходу.

Йдеться про юридичну консультацію з низки питань. Їх надаватиме Дар'я Пільо, юрист та експерт у сфері захисту прав і свобод ВПО та осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії проти України, регіональна юрист Програми "Єднання заради дії" у Київській області.

З питань: реєстрація та отримання довідки ВПО; оформлення/відновлення державної допомоги та соціальних виплат; відновлення документів; житлові права; компенсація знищеного/ушкодженого майна; дотримання освітніх та трудових прав; трудових питань та зайнятості; допомога у складанні звернень, запитів, заяв; інші питання щодо реалізації та захисту прав ВПО.

Усі бажаючі можуть зареєструватися за посиланням.

Нагадаємо, що в українській столиці мешканцям роздадуть безкоштовну допомогу, яку можна буде отримати у березні 2024 року — йдеться про саджанці дерев, ялинок, сосен, каштанів, кленів, лип тощо. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Центром альтернативного озеленення столиці.

За словами екологів, отримати саджанці зможуть кияни, які бажають висадити дерева для озеленення прибудинкових територій.

Усадковий матеріал нададуть безкоштовно після реєстрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися