"Київтеплоенерго" зробило важливу заяву про оплату комуналки: деталі

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили дуже важливу заяву щодо оплати комунальних послуг для мешканців української столиці

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили дуже важливу заяву щодо оплати комунальних послуг для мешканців української столиці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами тепловиків, для зручної оплати послуг з постачання тепла та гарячої води є спеціальні онлайн-сервіси. Тож кияни можуть швидко сплатити рахунки, не виходячи з дому.

Для швидкої оплати комуналки можна скористатися будь-яким із таких способів: особистий кабінет Київтеплоенерго; індивідуальний кабінет Центру комунального сервісу (ЦКС); мобільний додаток "Комуналка". Завантажити програму на телефон можна на App Store або Google Play; з реквізитів; за допомогою QR-коду на рахунку-повідомленні; за допомогою зручних для вас онлайн платіжних систем.

Нагадаємо, що в українській столиці мешканцям роздадуть безкоштовну допомогу, яку можна буде отримати у березні 2024 року — йдеться про саджанці дерев, ялинок, сосен, каштанів, кленів, лип тощо. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Центром альтернативного озеленення столиці.

За словами екологів, отримати саджанці зможуть кияни, які бажають висадити дерева для озеленення прибудинкових територій.

Усадковий матеріал нададуть безкоштовно після реєстрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися