У Київській області серйозно змінять проїзд транспорту: подробиці

У Горенці на території Київської області серйозно змінять рух транспорту

У Горенці на території Київської області серйозно змінять рух транспорту — йдеться про ремонт дороги, на який витратить 1,52 мільйона гривень. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

У документації сказано, що підрядника для ремонту дороги на вул. Франка шукає Гостомельську селищну військову адміністрацію. Роботи планують провести до кінця червня.

За поточний ремонт залізниці місцевого значення планують заплатити 1 млн. 520 тис. 600 гривень. Аукціон запланований на 26 лютого 2024 року. Закінчити ремонтні роботи майбутній підрядник має до 30 червня поточного року.

Нагадаємо, що в українській столиці проведуть ремонтні роботи на з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе — планують роботи до кінця 2025 року. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Згідно з документацією, КП "Київавтодоргород" оголосило тендер на поточний ремонт естакадного з'їзду з Дніпровського узвозу на Набережне шосе біля станції метро "Дніпро".

Роботи триватимуть до кінця 2025 року. На ремонт планують виділити до 55,2 млн. грн.

Аукціон відбудеться 26 лютого, а заявки на участь у закупівлі приймаються до 10 години ранку 25 лютого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися