У Києві більше не братимуть оплату за паркування: що змінять для водіїв

В українській столиці тепер не можуть брати оплату за паркування — суд визнав неправомірним розпорядження щодо запровадження тарифів

В українській столиці тепер не можуть брати оплату за паркування — суд визнав неправомірним розпорядження щодо запровадження тарифів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого головою Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олексія Хмельницького.

За його словами, Апеляційний адміністративний суд підтвердив незаконність розпорядження Київської міської військової адміністрації від 07.11.2022 № 735 про встановлення тарифів 35 грн на годину у першій зоні (25 та 5 грн – у другій та третій відповідно) КП "Київтранспарксервіс" на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів, що надаються КП.

Тепер оплату зможуть стягувати лише після того, як адміністрація встановить нові тарифи.

Нагадаємо, що в українській столиці проведуть ремонтні роботи на з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе — планують роботи до кінця 2025 року. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Згідно з документацією, КП "Київавтодоргород" оголосило тендер на поточний ремонт естакадного з'їзду з Дніпровського узвозу на Набережне шосе біля станції метро "Дніпро".

Роботи триватимуть до кінця 2025 року. На ремонт планують виділити до 55,2 млн. грн.

Аукціон відбудеться 26 лютого, а заявки на участь у закупівлі приймаються до 10 години ранку 25 лютого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися