У Києві утворилося величезне сміттєзвалище (ФОТО)

Комунальники вивезли купу сміття

Київські служби прибирали неправильно утворене сміттєзвалище, яке виникло поруч з метро "Гідропарк". Це було зроблено з метою запобігання тому, щоб люди, які не відносяться відповідально до збереження природних зон, не продовжували залишати свої відходи в даному місці.

Про це повідомляє Департамент територіального контролю міста Києва.

Зі стихійного звалища біля станції метро "Гідропарк" вивезли сто "кубів" сміття. За словами комунальників, надалі ця територія буде перебувати під контролем, щоб тут знову не утворилось звалище.
Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва столичні комунальники перетворили земельну ділянку на сміттєзвалище. Слідство встановило, що керівник комунальної корпорації "Київавтодор" не контролював комунальні підприємства Солом’янського району столиці.
Також столичні комунальники працювали на ділянках річки Либідь. Від сміття очистили решітки вздовж вулиць Ушинського та Уманської. Також прибирання провели на озерах Пташине, Лугове та Кирилівське.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Богдан

29 лютого 2024, 07:50

Знову люди винні... Люди якраз кидають сміття в одне місце, а не по всій території. А ось те, що там замало баків та урн для сміття; та й не прибирається в не пляжний сезон - то це начальство комунальників не колише.

вв

28 лютого 2024, 17:51

Когда уже жидовскую морду Кличко за ноги мордой протащат по всему дерьму что эта гнида сделала?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися