Вистрибнула з човна: у Київському морі розшукали ще одну дитину (ВІДЕО)

Під час пошуків батька загиблих на воді дітей водолази врятували жінку з дитиною та чоловіка, історія дівчинки вражає

В акваторії Київського водосховища третю добу шукають потонулого батька двох дітей, а знайшли ще трьох людей, яких вдалося врятувати, проте історія дитини вразила навіть рятувальників. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Під час пошукових робіт в акваторії Київського водосховища рятувальникам повідомили, що біля с. Ровжі відносить у море човен з людиною. Поки шукали цього чоловіка на човні, надійшло ще одне повідомлення про те, що між с. Ровжі і с. Лебедівка жінку й дитину відносить у море на гумовому човні.

Рятувальники вирішили спочатку врятувати жінку з дитиною і виявили їхній човен на відстані 4-х кілометрів від берега, проте 10-річної дитини у човні не було, а жінка була напідпитку. На питання, де дитина, вона спокійно відповіла, що дівчинка вистрибнула з човна й поплила до берега самотужки.

Дитину знайшли за один кілометр від човна та три кілометри від берега. У воді дівчинка пробула близько двох годин, дуже змерзла й була вкрай знесилена, повідомили в ДСНС. Дівчинка розповіла рятувальникам, що злякалася того, що човен потоне, й вистрибнула, щоб самотужки доплисти до берега.


На березі дитину передали батькам, проте вони теж були напідпитку, додали в ДСНС. Потім рятувальники знайшли й чоловіка на човні, якого відносило у Київське море. Його врятували за 10 км від берега. Чоловік також був у стані алкогольного сп’яніння і без будь-яких засобів захисту.

Нагадаємо, у Київській області третю добу тривають пошукові роботи батька двох загиблих на воді дітей. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Бывалый

24 червня 2021, 08:46

Таких алкоинцестных "радителей" кастрировать надо....сто пудов кацапы или манкурты

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися