У Київському морі знайшли тіло другої потонулої дитини

Рятувальники розповіли про хід пошукових робіт на водоймі в Київській області, де потонули чоловік і двоє дітей

У Київській області тривають пошукові роботи батька двох загиблих на воді дітей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Пошуки членів родини — батька та дитини на Київському водосховищі почалися з 20 червня. У цей день ще одну дитину з цієї родини з води дістали відпочивальники, проте чотирьохрічна дівчинка померла по дорозі до лікарні. Тіло другої дитини — 10-річної дівчинки рятувальники знайшли увечері 22 червня. Пошуки батька загиблих на воді дітей тривають досі. Відомо, що чоловік 1985 року народження. Трагедія сталася на Київському водосховищі, поблизу с. Лебедівка. Тіло старшої дівчинки знайшли поблизу с. Козаровичі.

Рятувальники також нагадали, що у день трагедії на Київському водосховищі на річці Кам’янка в с. Триліси, що у Фастівському районі Київської області, перевернувся човен з сімома людьми, шестеро з них вибралися на берег самостійно, одна жінка потонула.

Загалом за минулі вихідні на водних об'єктах України загинуло 40 осіб, з них — 6 дітей, повідомили в ДСНС. Ще 23 людини вдалося врятувати.

Рятувальники нагадали, що активний пляжний відпочинок у літню спеку через нехтування правилами безпеки може привести до трагічних наслідків, та повідомили, що більшість випадків загибелі на воді сталися через необережність самих українців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до вихідних температура повітря коливатиметься в межах +32-35 градусів вдень, та +20-22 градусів вночі, проте вже в суботу синоптики прогнозують грозові дощі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися