Шлях до аеропорту: як перекриття траси у Києві вплинуло на подорожуючих

Люди обурені перекриттям дороги, яку ремонтують у столиці, а експреси з залізничного вокзалу до летовища схожі на маршрутки у часи пік

У Києві після часткового обмеження руху транспорту через ремонт траси "Київ — Харків — Довжанський", яка веде до аеропорту "Бориспіль", люди шукають альтернативні шляхи, щоб дістатися до летовища та не спізнитись на літак. Про це йдеться у сюжеті ТК "Київ", інформують "Коментарі".

З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.

За словами працівників "УЗ", ажіотаж на експрес до Борисполя неймовірний. Люди хочуть встигнути на свій літак, тому потяги заповнені максимально — зайняті й сидячі, й стоячі місця. Багато подорожуючих перекриттям автомобільної траси невдоволені.

"Я негативно поставилася до перекриття траси, тому що тепер дорога до Борисполя стала непередбачуваною. Літак чекати не буде, й це викликає додатковий стрес. Довелося скористатися поїздами, оскільки є розклад, і є гарантія, що вчасно потраплю на рейс", — розповіла пасажирка експресу до Борисполя.

Поїзди "Київ — Бориспіль", які з'єднують головний вокзал столиці з аеропортом "Бориспіль", курсують раз на годину. Максимальна кількість пасажирів — близько сотні людей.

Анонсований ремонт траси "Київ — Харків — Довжанський", яка веде до Борисполя, станом на 23 червня не розпочався, й рух там обмежено не було. Вже з ночі 24 червня трасу було перекрито наполовину. Зараз на Бориспільській трасі працюють по дві смуги у кожен бік, а не вісім, як це було до початку ремонту дороги. Магістраль, яку почали ремонтувати, єдина в Україні, що веде до головних повітряних воріт держави — міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Нагадаємо, у столиці з 23 червня до 20 серпня через ремонт перекрита ділянка траси "Київ — Харків — Довжанський" у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Читайте также