У Києві планують знести величезний завод: що збудують на його місці

В Оболонському районі української столиці планують знести будівлю величезного заводу

В Оболонському районі української столиці планують знести будівлю величезного заводу – йдеться про підприємство "Лакма", яке хочуть продати під забудову житловим комплексом. Про це стало відомо з повідомлення, яке було опубліковано у спільноті Життя Оболоні Київ.

Повідомляється, що до земельної ділянки, площею 3,46 га, намагаються вже не один рік продати. Бажають $6 млн за промислову зону.

Там знаходиться виробничий комплекс на фасадній ділянці лакофарбового заводу "Лакма". Загальна площа 18818 кв.м, 4-поверховий цегляний адміністративний корпус площею 4108 кв.м., головний 3-поверховий цех – 3015 кв.м, ремонтний цех 200 кв.м, склади та інші нежитлові приміщення.

Все здано в оренду. Комунікації: газ (своя котельня), електроенергія 303 кВт, центральний водопровід та водовідведення з водним паспортом.

"Житло там будувати без затвердження нового Генплану та ДПТ є незаконним і досить ризикованим рішенням. "Дорадо" на Автозаводській, наприклад, уже в очікуванні своєї ризикової ставки, а тут ще гірше за обставини", — сказано в повідомленні.

Читайте также