У Київському морі знайшли потонулого батька двох дітей

Пошуки чоловіка тривали четверту добу, подробиці розповіли рятівники

Поблизу селища Лебедівка в акваторії Київського водосховища місцеві мешканці знайшли тіло чоловіка, пошуки якого тривали чотири доби. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Україні, передають "Коментарі". 

"24 червня о 14:30 в акваторії Київського водосховища поблизу с. Лебедівка Вишгородського району місцевим населенням знайдено тіло чоловіка, пошуки якого тривали чотири доби", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 червня у Київському морі потонули батько 1985 року народження та дві дитини 2011 та 2017 років народження. Молодшу дівчинку з води дістали місцеві мешканці та передали медикам, проте вона померла дорогою до лікарні. Тіло іншої дитини знайшли на відстані понад 10 кілометрів від місця зникнення — поблизу села Козаровичі. Пошуки їхнього батька тривали до сьогоднішнього дня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рятувальники Київської області перевели в пасивний режим операцію з пошуку тіла загиблого чоловіка, який потонув разом зі своїми дітьми у Київському морі. Пошукові роботи були завершені 23 червня, оскільки чоловік потонув ще 20 червня разом із дітьми біля селища Лебедівка у Вишгородському районі Київської області. Трагедія трапилася під час відпочинку на воді. Районна комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про переведення пошукових робіт у пасивний режим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися