Окупанти прокоментували масований ракетний удар по Києву

У ніч на 21 березня російські війська атакували Київщину

Міноборони РФ прокоментували масований ракетний удар по Києву. Окупанти стверджують, що били "по центрам ухвалення рішень" ЗСУ. Заявлено, що об’єкти вражені.

Про це повідомляє відомство. 

Сьогодні вночі Повітряно-космічними силами Росії завдано удару високоточною зброєю великої дальності повітряного базування, у тому числі аеробалістичними гіперзвуковими ракетами "Кинжал" по центрах прийняття рішення ЗСУ, базам матеріально-технічного забезпечення, пунктам тимчасової дислокації сил спеціальних операцій та іноземних найманців, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, у ніч на 21 березня було зафіксовано атаку російських сил на Київ, під час якої було випущено 31 ракету, включаючи дві балістичні. Система ППО збила всі ракети, але місто отримало пошкодження від уламків, що падали зі збитих ракет в небі. У Києві внаслідок ракетної атаки у трьох районах пошкоджена інфраструктура: житлові будинки, 6 закладів освіти, складські будівлі та авто. Постраждали 13 людей, чотирьох госпіталізували.

Портал "Коментарі" писали, що за словами начальника адміністрації Сергія Попка, після паузи в 44 дні, ворог завдав чергового ракетного удару по Києву.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися