У Києві запустять незабаром Подільсько-Воскресенський міст: названо терміни

В українській столиці незабаром планують запустити рух автомобільного транспорту через Подільсько-Воскресенський міст через Дніпро

В українській столиці незабаром планують запустити рух автомобільного транспорту через Подільсько-Воскресенський міст через Дніпро. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у Київській міській державній адміністрації журналістам видання Економічна правда.

За словами чиновників, влітку міська влада дозволить рух приватного автомобільного транспорту Подільським мостовим переходом після завершення будівництва доріг від Русанівських садів до вулиці Вершигори та проспекту Шухевича.

Це дозволить частково перекрити на ремонт дорожню частину мосту Метро.

У матеріалі йдеться, що на Русанівських садах поряд зі станцією міської електрички Троєщина-2 підрядник робіт група компаній "Автострада" зводить тунель під насипом залізниці.

Він з'єднає з'їзд із Подільського мостового переходу з новою дорогою під розворотним кільцем Троєщинського швидкісного трамваю. Проїзд у тунель здійснюватиметься з проспекту Романа Шухевича, а з'їзд із тунелю – у напрямку вулиці Петра Вершигори.

За попередніми даними, щоб потрапити на Подільський міст, мешканцям Вигурівщини та Троєщини доведеться здійснювати розворот біля ТРЦ Sky Mall, йдеться у статті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися