В аеропорту "Бориспіль" літак до Батумі здійснив вимушену посадку

Чому пасажири не вилетіли до Грузії, розповіли в авіакомпанії

В аеропорту "Бориспіль" літак авіакомпанії SkyUp рейсом "Київ — Батумі" після зльоту здійснив вимушену посадку. Про причини повернення до летовища розповіли в авіакомпанії, якій належить пасажирський борт.

"Посадка о 12:30 пройшла в звичайному режимі. Всі пасажири знаходяться у безпеці й вилетять іншим літаком найближчим часом. Причини повернення літака наразі з’ясовують технічні спеціалісти", — заявили в авіакомпанії SkyUp.

У перевізника пояснили, що дбають про безпеку пасажирів, а літак був змушений повернутися до найближчого аеропорту "після виникнення позаштатної ситуації на борту". Рішення про повернення приймав екіпаж згідно з міжнародними правилами польотів, додали у перевізника.

В авіакомпанії пообіцяли забезпечити усіх пасажирів харчуванням і напоями й відправити в Батумі якомога швидше іншим своїм літаком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві після часткового обмеження руху транспорту через ремонт траси "Київ — Харків — Довжанський", яка веде до аеропорту "Бориспіль", люди шукають альтернативні шляхи, щоб дістатися до летовища та не спізнитись на літак. Багато подорожуючих відчувають додатковий стрес перед тим, як відправитися на довгоочікуваний відпочинок за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися