У Києві перекриють рух на вулиці Борщагівській: деталі (Карта)

Столична влада планує тимчасово обмежити рух транспорту на вулиці Борщагівська в Солом'янському і Шевченківському районах Києва через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що часткове обмеження руху транспорту на вулиці Борщагівській буде діяти з 00:00 26 червня до 15:00 28 червня. Дорожники починають фінальний етап робіт на проїжджій частині на вулиці Борщагівській. Протягом 26-28 червня буде облаштовано верхній шар покриття на ділянці від Індустріального шляхопроводу до Повітрофлотського проспекту.

Роботи будуть виконуватися в напрямку вулиці Жилянська, дорожники будуть здійснювати їх у вихідні дні, щоб менше впливати на трафік в місті. Під час робіт рух на вулиці буде частково обмежено, можливі тимчасові перекриття заїздів до прилеглих територій.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух  транспорту на проспекті Степана Бандери в Оболонському районі Києва через проведення ремонтних робіт. На проспекті Бандери буде тимчасово обмежено рух з 25 по 28 червня. Дорожники починають фінальний етап робіт з облаштування нового асфальтного покриття на проспекті Бандери. Протягом 25-28 червня буде облаштований верхній шар на ділянці від Оболонського проспекту до вулиці Олени Теліги.

Під час проведення робіт рух транспорту буде частково обмежено. Заїзди до прилеглих територій з проспекту Степана Бандери будуть тимчасово закриті, заїхати в магазини та торгові центри можна буде з вулиці Куренівська.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи вважає Зеленський Кличка своїм конкурентом на виборах президента України.

Читайте також про перекриття проспекту Степана Бандери в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися