У поліції Києва розповіли про протести підприємців (ВІДЕО)

У мітингувальників показали, як охороняють правопорядок у центрі столиці

У Києві під час акції протесту підприємців, яка проходила під назвою "Похорон мікробізнесу", між учасниками та правоохоронцями відбулись короткотривалі сутички. Це підтвердили у пресслужбі столичної поліції, інформують "Коментарі".

За даними відомства, поліцейські столиці продовжують забезпечувати правопорядок у центрі міста, де відбуваються масові заходи. Зазначається, що сутички між активістами та правоохоронцями поліцейські одразу припинили.

У поліції повідомили, що акція у Києві триває відповідно до поданої до місцевих органів заявки від громадської організації. На місці події чергують співробітники поліції, які слідкують за правопорядком. У поліції також повідомили, що під час сутичок ніхто не постраждав. Інформація про потерпілих під час масових заходів у Києві до правоохоронців не надходила, додали у столичній поліції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Києві між активістами та поліцією сталися сутички. Акція протесту підприємців почалася з Майдану Незалежності. Активісти руху "SaveФОП" організували захід під назвою "Похорон мікробізнесу".

Люди вимагали від центральної влади захистити спрощену систему оподаткування. На Майдані Незалежності протестувальники сформували колону та розпочали ходу до урядового кварталу. Коли поліція намагалась їх заблокувати, між правоохоронцями та учасниками акції сталися сутички. Через акцію протесту підприємців та активістів рух у центрі Києва було паралізовано. Підприємці намагались із труною та ритуальними вінками пройти до Офісу президента, а потім — до Верховної Ради. Відомо, що поліція вилучила в активістів труну та сховала в автобусі, активісти ж намагалися забрати "реквізит" протесту. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися