Стало відомо, що відбувалося в одній з громад Київської області (ФОТО)

Для дітей влаштували цікавий відпочинок

У суботу, 25 травня, у Бучанському міському парку провели день італійської культури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

“Подивіться, яке яскраве свято вдалося створити для наших дітей. Їхні усмішки — найцінніше, бо хочеться, аби українські діти могли відчувати моменти “звичайного” життя. Без російського терору”, - йдеться у повідомленні.

Посол Італійської Республіки в Україні П’єр Франческо Дзадзо доєднався до культурного заходу. А фестиваль організувало посольство спільно з Бучанською міськрадою.

“Популяризуємо співдружність міст та культур. Переказуємо вітання нашому італійському місту-побратиму Бергамо та меру Giorgio Gori. Інститут італійської культури в Україні, Італійська агенція зі співробітництва у сфері розвитку (AICS), фонд CESVI, ГО Chiacchiere Italiane, ГО Pizza for Ukraine, Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого та Бучанська дитяча школа мистецтв імені Л. Ревуцького — дякуємо усім, хто долучився”, - зазначили у Бучанській міській раді.

Нагадаємо, що спеціалісти у Києві розпочали проведення фітосанітарного моніторингу із застосуванням феромонних пасток. Такі пастки встановлюють задля виявлення, локалізація і ліквідація карантинних шкідливих організмів.

Державні фітосанітарні інспектори розпочали моніторинг із застосуванням спеціальних пасток 21 травня 2024 року.

Детальніше про застосування особливих пасток у Києві та де вже розмістили такі пастки, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, яких спеціалістів шукають на сезонну роботу в Києві.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися