У Києві завершили ремонт трубопроводу біля Ocean Plaza

Під час ремонту було замінено ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23 метри

У середу вранці, 15 січня, комунальники завершили ліквідацію аварії магістрального трубопроводу на вулиці Антоновича у Києві, у результаті якої ТРЦ Ocean Plaza затопило гарячою водою. Там повідомили, що під час ремонту було замінено ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23 метри. У той же час роботи з відновлення асфальтного покриття тривають. Про це заявили у прес-службі Київтеплоенерго.

Нагадаємо, що ввечері 13 січня у Голосіївському районі Києва стався прорив труби, через що ТРЦ Ocean Plaza затопило гарячою водою. Внаслідок аварії біля ТЦ "Ocean Plaza" провалився асфальт і в утворену яму впала маршрутка з пасажирами. У результаті інциденту постраждали 10 осіб.

Також близько трьох тисяч споживачів систем опалення залишилися з холодними батареями, проте вже вранці тепломережі почали відновлювати роботу в зв'язку з активною роботою служби щодо усунення аварійних ситуацій.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві вчетверте прорвало теплотрасу: Севастопольську площу залило окропом. Повідомляється, що залило окропом Донецький провулок, вулицю Донецьку. Густа пара заповнила двори. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися