У Києві заборонили в'їзд в Україну російському акторові і телеведучому

Українські прикордонники встановили, що росіянин відвідував територію окупованого Криму

У Києві прикордонники заборонили в'їзд в Україну російському акторові і телеведучому за відвідування території окупованого Криму. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України (ДПСУ), інформують "Комментарии".

За даними прикордонників, російський актор прибув в аеропорт "Жуляни" і має посвідку на проживання в Україні. Оскільки він відвідував окупований Росією Крим, його депортували з України літаком до Варшави, повідомили в Держприкордонслужбі.

Крім того, росіянину на три роки заборонили в'їзд на територію України. ДПСУ також планує звернутися до Державної міграційної служби з ініціативою анулювати російському акторові вид на проживання в Україні. За даними ЗМІ, йдеться про російського актора, радіо- і телеведучого Оскара Кучеру.

Нагадаємо, відомого російського співака Філіпа Кіркорова прибрали з переліку осіб, які загрожують національній безпеці України. Таке рішення прийняли через відповідних судових прецедентів, заявили в Службі безпеки України.

У Міністерстві культури України пояснювали, що наявність людини в так званому "чорному списку" означає заборону показу на телебаченні програм з його участю чи інших творів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський репер Алішер Валєєв, більш відомий як Моргенштерн, подав позов до Окружного адміністративного суду Києва на Службу безпеки України через внесення в список особистостей, які становлять загрозу національній безпеці.

Також позивач просить визнати протиправним і скасувати указ Міністерства культури України, датований квітнем 2021 року, про відновлення відповідного списку на основі звернення СБУ. Моргенштерн просить ОАСК вимагати в СБУ постанову про заборону йому в'їзду на територію України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

3 липня 2021, 01:45

"Цей матеріал також доступний українською 30 июня 2021, 18:50 • Наталья Некрасова". Отже, Наталя, Державна мова України тобі не так щоб не чужа, але відома і свідомо. Це робить честь. Ми ж тут собі висловлюємося про всіляку Російську хуїту мовою Росіською. В вас там, мовляв, фанаберії не ПРОСТО до хуя, але БІЛЬШЕ ніж до хуя. Самі плаваєте ПО ВУХА у Путінському лайні, але прапор свій тримаєте високо над рівнем багнюки - найкращі, мовляв, МИ як би там не було. Політика насправді така собі. Квола. Ми, мовляв, приймаємо в себе ВСІХ кому не ліньки. Забажають негри, приймемо й негрів. Бо НІКОГО ж нема!!! НЕ преться ні хто в Росію з концертами. НЕ ПРЕТЬ-СЯ!!! Ні КОМУ Росія не потрібна навіть нахуй! І сумують Росіські виконавці. Грошей - катма. А треба ж будиночок на Мальдівах добудувати. Треба ж ремонт у квартирі на Манхеттені доробити. Треба ж з цієї гребаної Росії колись ТІКАТИ. Не ви, Наталя, нас до себе не пускаєте. МИ до вас НЕ ЇДЕМО. Не ви до нас не їдете. МИ вас бачити не маємо бажання аж ні якого. В нас може нафти нема щоб паливо виробляти. Але що стосовно пісень, музики всілякої та різноманітних музикантів, співаків, авторів... Такого добра в нас висачає з припискою "надто". Що таке надто видатне може заспівати для нас Хвіліп Кіркоров. ЧИМ здивувати!!! Це чудов пір'ях навіть у своєму Мухосранську гідну уваги аудіторію зібрати НЕ може. Воно, блін, в Україну налаштувалося. Сміх та й годі!!! "Российский рэпер Алишер Валеев подал Иск из-за внесения еги имени в Список личностей которые представляют угрозу Национальной безопасности Украины". Заспокойся Некрасова. НЕМА ні яких таких Спсиків. Ні ХТО з Російських співаків Національній безпеці України НЕ загрожує. Надто в них КИШКА ТОНКА. Є, якщо ЩОСЬ таке є, така собі Рекомендація. Мовляв, хлопці! Нахуй тут потрібен якийсь гороховий шут Кіркоров. Він на ТИЖДЕНЬ окупує Сцену на якій НАБАГАТО більш доречні саме УКРАЇНСЬКІ співаки. Що він нам заспіває! "Зайка моя"!? А нам воно - ТРЕБА!!?

Юрий

2 липня 2021, 21:25

Как вы уже за......ли с вашими идиотскими запретами, дебилы!

Светлана

1 липня 2021, 21:53

с ума сошли с этими запретами.....кому действительно надо запретить так это депутатам выезд из Украины на всякие там острова...а дать путевку куда нибудь на ставочек в глухой деревеньке пусть там в болоте свои ножкии ручки покупают......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися