У Києві проведуть антитерористичні навчання: що треба знати

На об'єкті масового перебування людей у столиці відбудуться тренування правоохоронців

У Печерському районі Києва у неділю, 4 липня, відбудуться антитерористичні навчання Служби безпеки України (СБУ). Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління СБУ у Києві та Київській області.

За даними відомства, у планових тренуваннях візьмуть участь координаційна група Антитерористичного центру при ГУ СБУ у Києві  та Київській області. Антитерористичні навчання у Києві планують спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. Вони відбудуться на базі Хоральної синагоги Бродського.

У навчаннях також візьмуть участь співробітники Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій України та представники органів державної влади.

В СБУ попереджають, що під час тренувань у Києві можливе тимчасове обмеження руху транспорту та пішоходів. У гостей та мешканців столиці можуть перевіряти документи, що посвідчують особу. Киян закликали зберігати спокій та з розумінням поставитися до можливих обмежень. Людей також просять адекватно реагувати на дії правоохоронців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заблокували масштабний механізм вимагання грошей, який організували власники двох столичних кредитно-фінансових установ. Через незаконне оформлення онлайн-кредитів і від колекторів постраждали понад 60 тисяч людей. Організатори залучили до схеми понад 50 "телефонних колекторів". Найманці телефонували "боржникам", тиснули на людей психологічно й погрожували. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися