Киян і гостей столиці попередили про обмеження руху (ФОТО)

Обмеження торкнуться Шевченківського району столиці

У Києві на вулиці Ружинській частково обмежать рух транспорту через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Київавтодора".

За даними комунального підприємства "Київатодор", у четвер, 8 липня, розпочнеться завершальний етап ремонтних робіт на вулиці Ружинський. Тут на ділянці влаштовуватимуть верхній шар покриття дороги. Обмеження руху транспорту та перекриття проїзду триватимуть з 08:00 до 17:00.

 picture

Крім того, у Київській міській державній адміністрації (КМДА) попередили киян і гостей столиці про старт капітального ремонту на вулиці Івана Франка.

За словами заступника голови КМДА Олександра Густєлєва, зараз ремонтні роботи тривають на ділянці від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка. Згодом комунальники оновлюватимуть частину дороги, яка веде від вулиці Ярославів Вал до вулиці Івана Франка.

На вулиці Івана Франка обіцяють масштабні зміни після ремонту. Тут ремонтуватимуть наземну та підземну частини вулиці, зроблять удвічі більше тротуарів та з’явиться велодоріжка.

Ремонт розпочнуть із підземної частини вулиці Івана Франка. Комунальники будуть міняти інженерну мережу — тепломережу та каналізацію. Також обіцяють відремонтувати колодязі дощової каналізації, встановити нове вуличне освітлення, світлофор і провести озеленення території.

pictureРаніше "Коментарі" повідомляли, що в Солом'янському районі Києва тимчасово обмежили рух транспорту на Севастопольській площі через проведення ремонтних робіт.

Відомо, що на Севастопольській площі частково обмежили рух транспорту до 22:00 8 липня. На шляхопроводі, який розташований на площі, почали новий етап ремонтних робіт споруди. Зокрема, в рамках робіт поміняють гідроізоляцію і асфальтне покриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися