З Києва до Білої Церкви запустили новий потяг

Додатковий маршрут запрацював з 7 липня

З Києва до Білої Церкви з 7 липня курсуватиме додатковий приміський поїзд. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної філії "Південно-Західна залізниця".

За даними перевізника, приміський потяг сполученням "Біла Церква — Київ" куруватиме щоденно, окрім шостого та сьомого днів тижня. Зі станції у Білій Церкві потяг відправлятиметься о 06:17, а прибуватиме у столицю на центральний залізничний вокзал Києва о 07:40.

Зі столиці приміський поїзд сполученням "Київ — Біла" відправлятиметься з центрального залізничного вокзалу столиці о 18:05, а прибуватиме до Білої Церкви о 19:28. За таким маршрутом потяг також куруватиме щоденно, окрім суботи та неділі.

Нагадаємо, через зміну маршруту та розкладу популярного серед пасажирів потяга "Київ — Бердянськ" до Азовського моря зі столиці та у зворотному напрямку тепер можна дістатися швидше.

Зміни розкладу та маршруту поїзда № 227/228 "Київ — Бердянськ" набудуть чинності з 6 липня. З цього дня дістатися зі столиці до Бердянська можна буде на 2,5 години раніше, повідомляють в "Укрзалізниці". Відправлення поїзда з Києва — о 19:19, прибуття до Бердянська — о 10:40.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що "Укрзалізниця" змінила графік ще одного поїзда за маршрутом "Київ — Бердянськ", що допоможе заощадити пасажирам час в дорозі. З 2 липня нічний швидкісний поїзд "Маяк" сполученням "Київ — Бердянськ" відправляється зі столиці о 20:01. Це на 42 хвилини пізніше, ніж у попередньому розкладі. Час прибуття поїзда до Бердянська залишається незмінним.

Крім того, з Києва до Тернополя призначено швидкісний поїзд "Інтерсіті". Потяг "Київ — Тернопіль" вирушатиме зі столиці щоденно о 16:41, прибуватиме до Тернополя — о 22:47. Зворотно "Інтерсіті" вирушатиме також щоденно о 04:00, прибуватиме до Києва — о 10:03.

На новому маршруті потяг "Київ — Тернопіль" зупинятиметься в Козятині, Вінниці, Хмельницькому та Волочиську. Дістатися до столиці та з Києва до Тернополя цим маршрутом можна буде за шість годин.

Потяг призначили для вивчення попиту, зазначають в "Укрзалізниці". Курсувати поїзд "Київ — Тернопіль" поки що буде до 31 серпня.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися