Вночі Київську область атакували дрони: чи є постраждалі

Уламки ворожих апаратів впали за межами населених пунктів

Минулої ночі ворожі дрони намагалися атакувати Київщину, але не досягли своєї мети. Всі атакуючі апарати ворога були знищені силами ППО. Жодних пошкоджень критично важливих об'єктів або житлових районів не зафіксовано. Уламки ворожих апаратів впали за межами населених пунктів. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

“В області працювали сили ППО. Є збиті ворожі цілі. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Постраждалих немає. Падіння уламків фіксується поза межами населених пунктів. Дякую нашим силам ППО за надійний захист та ефективну роботу”, - написав голова Київської ОВА.

Крім того, в Київській обласній адміністрації закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та спускатися до укриттів, коли це потрібно. 

“Звертаюся до кожного жителя області – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Будьте відповідальними та перебувайте в укриттях під час небезпеки”, - зазначив Кравченко. 

Раніше “Коментарі” писали, що в ніч на 16 серпня російські війська намагалися завдати повітряного удару по столиці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника  Київської міської військової адміністрації Сергія Попка.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що у ніч на 15 серпня мешканці Київської області чули вибухи. “В черговий раз ворог атакував Київщину ударними дронами. Тривога тривала майже всю ніч та оголошувалася тричі. В регіоні працювали сили ППО”, - повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. Внаслідок збиття ударних дронів сталися руйнування. Детальніше про наслідки читайте за посиланням.

Читайте также