Вночі окупанти спрямували в бік Києва до десятка дронів: чи є постраждалі

Росіяни спрямували у бік Києва до 10 дронів, їх збили на підступах, - КМВА

Російські окупанти атакували Україну за допомогою дронів-камікадзе. За даними Київської міської військової адміністрації, до десятка дронів-камікадзе було спрямовано на Київ, але завдяки оперативним діям сил ППО всі апарати були збиті.

Ніч була напруженою: від 23:00 і до ранку у місті лунали повітряні тривоги, попереджаючи про можливість атак. Попри загрозу від балістичного озброєння, ракетні атаки на Київ не відбулись.

За даними КМВА, засоби радіолокації та антидронові системи допомогли знищити всі ворожі апарати ще до того, як вони змогли наблизитися до міста. Це стало можливим завдяки останнім оновленням обладнання.

“За попередньою інформацією в бік столиці прямувало до десятка ворожих дронів. Але силами і засобами ППО усі ударні БпЛА окупанта були знищені ще на підступах до Києва”, - йдеться в повідомленні КМДА.

Офіційні особи закликають мешканців не ігнорувати тривоги та спускатися в укриття, коли оголошуть сигнал повітряної тривоги. 

Читайте також на порталі “Коментарі” - Увечері 20 серпня та протягом ночі до ранку 21 серпня Україна знову зазнала масових атак ударними безпілотниками. У столиці було чотири рази оголошено повітряну тривогу через наближення ворожих БпЛА, причому Повітряні сили ЗСУ активно працювали над відбиттям атак. 

Крім того, вночі 20 серпня на Київщину було здійснено ракетну та дронову атаку. За інформацією Руслана Кравченка, очільника Київської обласної військової адміністрації, всі атакуючі об'єкти були успішно збиті силами протиповітряної оборони. Жоден із снарядів не досягнув цілей у житлових або критично важливих інфраструктурних об'єктах.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/7492


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися