Нічна атака на Київщину: чи були влучання в інфраструктуру

Падіння уламків збитих цілей фіксується поза межами населених пунктів

Сьогодні вночі окупанти черговий раз намагалися атакувати Київщину. Голова Київської військової адміністрації Руслан Кравченко розповів, що ударні дрони, запущені росіянами, були успішно знищені силами протиповітряної оборони (ППО). 

Кравченко наголосив, що жоден з дронів не досягнув своїх цілей, і жодних пошкоджень житлової або критичної інфраструктури не було зафіксовано. 

“Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає. Постраждалі відсутні. Падіння уламків збитих цілей фіксується поза межами населених пунктів. Вкотре звертаюсь до кожного – не ігноруйте сигнал повітряної тривоги. Перебувайте в укриттях поки небезпека не мине”, - йдеться в повідомленні голови КОВА.

Руслан Кравченко також закликає мешканців не ігнорувати тривоги та спускатися в укриття, коли оголошують сигнал повітряної тривоги.

Нагадаємо, що вчора російські окупанти атакували Україну за допомогою дронів-камікадзе. За даними Київської міської військової адміністрації, до десятка дронів-камікадзе було спрямовано на Київ, але завдяки оперативним діям сил ППО всі апарати були збиті.

Крім того, вночі 20 серпня на Київщину було здійснено ракетну та дронову атаку. За інформацією Руслана Кравченка, очільника Київської обласної військової адміністрації, всі атакуючі об'єкти були успішно збиті силами протиповітряної оборони. Жоден із снарядів не досягнув цілей у житлових або критично важливих інфраструктурних об'єктах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися