Нічна атака на Київ: уламки ракет і дронів спричинили пожежі на лівому березі

РФ знову атакувала Київ ракетами та дронами

У ніч на 27 серпня Київ знову зазнав комбінованої атаки з боку російських військ. Уламки повітряних цілей впали в лісопаркових зонах Дніпровського та Деснянського районів столиці, що спричинило пожежі. Повідомлень про постраждалих поки що немає, але місцеві служби працюють на місцях події, усуваючи наслідки атаки.

Атака почалася пізно вночі і тривала кілька годин. Уламки, які впали в лісопарковій зоні Дніпровського району, спричинили пожежу лісової підстилки на площі до 50 квадратних метрів. Не менш серйозні наслідки зазнав і Деснянський район столиці. Тут також впали уламки, що спричинили займання у лісопарковій зоні. Пожежники зреагували оперативно, але точної інформації щодо площі загоряння поки що не повідомляється. Відомо, що інтенсивна робота рятувальних служб триває, і всі зусилля спрямовані на локалізацію пожежі.

“Також зафіксовано падіння уламків в лісопарковій зоні Деснянського району. тут теж виникла пожежа. Інформація про постраждалих відсутння. Оперативні служби слідують на місце”, - написав Сергій Попко, начальник КМВА

Раніше “Коментарі” писали, що вчора вночі Україна знову зазнала масованої атаки, в якій ворог використав комбіновану стратегію із застосуванням ракет та дронів. Починаючи з третьої години ночі, Київ атакували численні ударні безпілотні літальні апарати, схожі на "Shahed". Однак завдяки швидкій реакції та злагодженій роботі сил протиповітряної оборони всі ворожі дрони були знищені ще на підступах до столиці.

Читайте также