Нові подробиці атаки на Київ: близько 15 російских дронів збито

Київ атакували більше півтора десятка ударних дронів, жоден з них не досяг цілі

Стали відомі нові подробиці нічної атаки на Київ, під час якої повітряну тривогу оголошували двічі, а загальна тривалість тривог склала майже шість годин. 

За інформацією Київської міської військової адміністрації (КМВА), сили протиповітряної оборони (ППО) знешкодили близько півтора десятка російських ударних дронів. Жоден з них не зміг досягти своєї цілі.

Сергій Попко, начальник КМВА, розповів, що атака розпочалася глибокої ночі, коли більшість мешканців столиці перебували у стані сну. 

“Через атаку ударних БпЛА сьогодні в Києві повітряна тривога оголошувалася двічі. Сумарно вона тривала майже 6 годин. Силами та засобами протиповітряної оборони було збито приблизно півтора десятка російських дронів. Жоден із ударних безпілотників ворога не досяг своєї цілі! ППО”, - написав Попко.

Нагадаємо, що в результаті атаки у Голосіївському районі Києва уламки безпілотників впали на територію житлової забудови, пошкодивши вікна та двері у багатоквартирному будинку. У Дніпровському районі уламки також впали на житлові території, однак обійшлося без негативних наслідків. У Деснянському районі уламки впали на приватне домогосподарство, що спричинило пожежу у нежитловій будівлі. На щастя, пожежу було оперативно ліквідовано, і ніхто не постраждав.

Раніше “Коментарі” писали, що у понеділок, 26 серпня,  Київ сколихнула серія потужних вибухів, які стали наслідком чергової ракетної атаки з боку РФ. Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, на підступах до столиці активно працюють сили протиповітряної оборони (ППО). Жителів закликали залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Читайте также