На трасі з Києва до аеропорту "Бориспіль" нові обмеження (ФОТО)

Через ремонтні роботи змінено схему руху транспорту

На трасі з Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" нові обмеження щодо руху транспорту під час проведення ремонтних робіт. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Водіїв попередили, що через капітальний ремонт автобану "Київ — Бориспіль" з 9 до 14 липня змінили дорожній рух на під’їзді до аеропорту "Бориспіль".

"На період проведення ремонтних робіт рух транспорту в напрямку аеропорту "Бориспіль" буде здійснюватися через шляхопровід по зустрічній смузі", — інформують у Патрульній поліції.

Маршрут транспорту водіїв просять планувати завчасно та врахувати нові обмеження.

 

Нагадаємо, у Київській області вдень та вночі триває ремонт траси "Київ – Харків – Довжанський". На початок липня на трасі з Києва до Борисполя, яку перетворюють на швидкісний автобан, на першій ділянці ремонту з правого проїзду завершили фрезерування зношеного покриття та розпочали облаштування щебенево-мастикового асфальтобетону.

Через ремонтні роботи було перекрито проїзд з Києва у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту у два боки здійснювався по проїзду у напрямку Києва. Обмеження на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський" введені до 20 серпня. З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.

Окрім того, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Ремонт відбувається на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку траси столиця нещодавно отримала на свій баланс від Київської області.

Читайте также