У параді в Києві вперше візьмуть участь прикордонники з собаками (ФОТО)

Про підготовку до Дня Незалежності України розповіли в Державній прикордонній службі

У військовому параді в Києві на День Незалежності України вперше візьмуть участь українські прикордонники з собаками. Про підготовку до свята розповіли в Державній прикордонній службі України (ДПСУ), передають "Коментарі".

У Великих Мостах Львівської області почали готувати парадний розрахунок кінологів і їх чотириногих напарників. Підготовка до військового параду триває на базі Кінологічного навчального центру ДПСУ.

Участь у параді до Дня Незалежності в Києві братимуть 33 кінолога зі службовими собаками. Всі чотириногі спеціалізуються на пошуку зброї та наркотиків і добре зарекомендували себе на службі, зазначили в Держприкордонслужбі.

Тренуватися у Великих Мостах прикордонники будуть до кінця липня. Потім підготовка до військового параду до Дня Незалежності України продовжиться в Києві. У Держприкордонслужбі додали, що під час параду собаки повинні вести себе спокійно, звикнути до місця проведення заходу і не реагувати на сторонніх людей.

Нагадаємо, в Києві у день святкування 30-ї річниці незалежності України 24 серпня на Хрещатику і Майдані Незалежності проведуть урочистий концерт і військовий парад Збройних Сил України з прольотом авіації в складі повітряної колони сил безпеки і оборони, збройних сил країн-партнерів, а також артилерійським салютом на Трухановому острові.

У 2019 і 2020 роках на День Незалежності в Києві військовий парад не проводився. У минулому році президент України Володимир Зеленський заявив, що військова техніка потрібна на Донбасі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом до річниці Дня Незалежності з'явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік аеропорту Бориспіль.

Герб України висіяли з понад 406 тисяч насінин. Державний символ 138 метрів у ширину і більш як 245 метрів завдовжки. Його площа становить понад 338,5 квадратних метрів. 8 липня герб гігантських розмірів визнали національним рекордом України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


михай

11 липня 2021, 16:45

Гарні - Файні- Супер-СОБАКЕВІЧІ..! ЛЮБЛЮ - СОБАК ! СЛАВА УКРАІНІ !

михай

11 липня 2021, 16:40

Люблю - Кохаю.СОБАК . Первый = Пэрший - ДРУЖЭ чоловіка.....СЛАВА УКРАІНІ !!! ХАЙ ЩАСТИТЬ !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися