У Києві на місяць перекриють проспект Лобановського: подробиці (Карта)

Столична влада тимчасово обмежать рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Під час проведення робіт рух на проспекті буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Нагадаємо, що столична влада
 тимчасово обмежить рух на проспекті Володимира Маяковського на Троєщині через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Перекриття руху на проспекті Маяковського буде діяти з 17:00 14 липня до 06:00 15 липня, на дорозі проводяться роботи по середньому ремонту покриття. Під час обмеження будуть проведені роботи з асфальтування проїжджої частини від вулиці Сержа Лифаря до вулиці Марини Цвєтаєвої.

Роботи будуть проводиться в нічний час доби, щоб менше впливати на трафік на районі. Під час робіт рух буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі незручності та пробки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Водитель

16 липня 2021, 07:46

Но ведь совсем недавно уже там делали дорогу????!!!!!!!!!!

Жесть

15 липня 2021, 21:14

Ума палата.. коллапс

Igor

15 липня 2021, 14:10

На Лобановского нормальная дорога.Убрать нужно полосу общественного транспорта.Там трафик постоянно от автовокзала до Севастопольской площади.

Дед-Пердед

15 липня 2021, 13:58

Витальке под домом ссцуко надо перекопать ! И кругом Бигборды - За вказівкою Кличка! Это чтобы потом не говорили что ни чего не делается ((

Игорь

15 липня 2021, 10:28

Уроды!!!!там дорога норм

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися