У зоопарку Києва слону подарували величезний баобаб (ФОТО)

Для слона Хораса відкрили оновлений літній вольєр

У Київському зоопарку для індійського слона Хораса відкрили оновлений літній вольєр із тіньовим навісом у вигляді скульптури "Баобаб". Про оновлення столичного зоопарку розповів мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Оновлений літній вольєр для київського слона створює атмосферу африканської савани. Спорудження відкрили в Київському зоопарку у День слона - 15 липня, зазначив мер Києва.

За його словами, для індійського слона Хораса повністю оновили вольєр і провели благоустрій території поруч. Незвичайну скульптуру-навіс виготовили з фібробетону на металевому каркасі. Висота споруди становить майже дев'ять метрів, а діаметр крони - десять метрів.

 

Роботи по реконструкції Київського зоопарку тривають, зазначив Віталій Кличко. Зокрема, на території зоопарку відкрили сучасний паркінг на 435 автомобілів, а поруч із зоопарком - парковку.

Крім того, в Київському зоопарку будують новий приматник. Меру Києва Віталію Кличку також показали новонароджених мешканців зоопарку - котячого лемура Мурчика, павіана Анубіса Рафіка і сіаманга Перрі.

 

Нагадаємо, в київському зоопарку народилися кошенята рідкісної породи. Унікальних лісових тварин показали відвідувачам лише недавно. Матір лісових кошенят звуть Сільвія.

Кішку в цьому році привезли в київський зоопарк зі Швейцарії. У Києві Сільвію познайомили з лісовим котом Сильвером, який живе в столичному зоопарку вже сім років. У сімейства народилися четверо кошенят - троє хлопчиків і одна дівчинка. Лісових кішок назвали Гарфілд, Буріск, Кліф і Настя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кириллов

16 липня 2021, 19:01

Ни в чём неповинное животное сидит в вонючем вольере, а человек (по воле которого он туда попал) с высоты своего благородства дарит ему искусственный баобаб. Выглядит как издёвка.

Павел

16 липня 2021, 13:43

подарили баобаб, а нужно было подарить свободу)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися